Download algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden 
Laats aangepast 14-02-2016

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Caressa.NL. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Caressa.NL. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Behoud zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door erkend.
1.4 garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.
1.5 Identiteit van de ondernemer:
Naam: Caressa.NL
E-mailadres: caressaa.nl@gmail.com
KvK-nummer: 
 55624073

2. Levering
2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet danwel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.
2.3 Aan de leveringsplicht van zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
2.4 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

3. Prijzen
3.1 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
3.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.3 Alle prijzen op de site zijn in EURO’s en inclusief 21% BTW.

5. Gegevensbeheer
5.1 Indien u een bestelling plaatst bij Caressa.NL, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Caressa.NL. Caressa.NL houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.
5.2 Caressa.NL respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.
5.3 Caressa.NL maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. U dient zich hier zelf voor aan te melden (opt-in). Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

6. Garantie
6.1 Caressa.NL garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product.


7. Retour
Wanneer het bestelde item niet naar wens is of schade heeft, kunt u dit retour zenden(u heeft 7 dagen retourrecht). De kosten voor het verzenden van retouren zijn voor eigen rekening. 
Wegens hygiëne nemen wij oorbellen en producten die in deze klasse vallen niet retour! 

8. Verzendkosten
  • Binnen Nederland zijn de verzendkosten €2,95. Dit zijn kleine pakketjes die precies door de brievenbus kunnen en bezorgd worden door TNT/PostNL.
  • Indien je een grote bestelling plaatst of je bestelling wilt volgen via Track&Trace dan kun je er voor kiezen €6,95 verzendkosten te betalen, waardoor je pakketje aangetekend wordt verzonden en door jou getekend moet worden voor ontvangst. 
    Deze extra optie kun je aanvinken bij de Kassa.